Weareaiko.com | Streetart, design, kleding en meer!

Weareaiko.com - streetart, design, clothing and more

Je bookmarks wél aanvullen maar er vervolgens niet meer naar om kijken. Lekker suf. Minstens net zo suf als boeken bestellen, ze dan met tromgeroffel binnenhalen om ze vervolgens een maand of wat vooral niet te lezen.

Nou keek ik dus toevallig vanochtend in mijn bookmarks, omdat ik enkele dagen geleden tegen wat blogwaardige eyecandy aan liep en zie daar. Méér eyecandy! Weareaiko.com (we are aiko) is dus geen onbekende site maar ik was wel weer ‘flabbergasted’ door het coole artwork dat ze hebben. De combinatie van streetart, kleding, speelgoed en zelfs meubels is zooo goed! Bij het zien van dergelijk werk bekruipt mij altijd meteen het gevoel dat ik zelf mijn grootste beperking ben. Why not?! is altijd meteen de vraag die opkomt.

En wéér neem ik me dus voor om meer coole sjit te gaan maken. Dat virtuele schedeldak te lichten en alle characters eruit te laten komen (mooi onderwerp voor een vette illustratie trouwens!).

Janette ‘Verse inhoud‘ is druk (en goed) bezig met haar interieurstyling opleiding aan de Artemis Styling Academie en de wisselwerking tussen haar creatieve geest en die van mij blijkt zeer vruchtbaar. Alleen rennen we nu nog als een kip zonder kop over een vruchtbaar knollenveld zonder te weten waar we die ene knol de grond in zullen rossen. Als je het nummer van Doe Maar over Nederwiet mag geloven is rust en geduld dus een vereiste.

Eerst maar eens rust in mijn overvolle agenda brengen en dan volgt vanzelf rust in mijn hersenpan. Tot die tijd: zennnn… én mijn bookmarks regelmatig checken.

1 reactie | Reageer

1 reactie

 1. Op 24 mei, 2009 om 10:52 u., schreef Michiel:

  Nieuwe reacties op dit artikel kunnen worden geplaatst op Designia.nl:

  http://www.designia.nl/weblog/we-are-aiko-streetart-design-clothing/

  Bij voorbaat dank,
  Michiel Nagtegaal
  http://www.designia.nl

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter