Truttigtegeltje.nl – Bestel een truttige tegel met persoonlijke spreuk

Truttig tegeltje - truttigtegeltje

De webshop is jammer genoeg niet zo truttig als je zou verwachten bij een (domein)naam als Truttigtegeltje.nl maar het idee past wel helemaal in de, al enige tijd bestaande, ‘customize’-trend om standaard producten te voorzien van een persoonlijk sausje.

Op Truttigtegeltje.nl kun je je eigen grappige, leuke, serieuze of wijze spreuk op een wandtegel laten zetten. Vul de spreuk in op de site annex webwinkel, laat je persoonlijke gegevens achter en het ‘unieke’ tegeltje wordt, voor € 6,95 binnen vijf werkdagen, goed verpakt, netjes bij je thuis bezorgd. Grappig als origineel cadeau of als uniek detail in een interieur.

Het tegeltje wordt echter niet geschilderd maar door een dunne transparante zelfklevende folie wordt de tekst op de tegel aangebracht. Daardoor is de tegel helaas niet vochtbestendig en ook niet geschikt om in het Nederlandse weer buiten te hangen. Je krijgt er wél een gratis ophanghaakje bij.

Behalve truttige tegels doet de webshop ook in tegels met een foto erop. Naar wens is aan de tegel nog een truttige rand in allerlei kleuren toe te voegen. Een roze geboortetegel mét babyfoto. Het is wel het summum van truttigheid maar hé, voor alles is een markt toch?

2 reacties | Reageer

2 reacties

  1. Op 01 maart, 2009 om 7:00 u., schreef Ellen Careman:

    Valt me erg tegen, jullie tekst zegt “Het tegeltje wordt echter niet geschilderd maar door een dunne transparante zelfklevende folie wordt de tekst op de tegel aangebracht” het is zeker niet transparant maar gewoon wit dus lijkt het op een gewone sticker, Het was een kado voor een ouder echtpaar en lijkt dus echt niet op een ouderwetse truttig tegeltje, Heb het ook aan andere laten zien en die vinden het ook niet mooi. Vind het zeker niet netjes om anders te doen als in jullie advertentie vermeld staat. Ik zal dit product nooit meer bestellen en zeker niet aanraden aan iemand anders.

    Ellen

  2. Op 05 oktober, 2010 om 7:00 u., schreef Tegeltjes.com:

    Op http://www.tegeltjes.com kunt u ook uw eigen tegel laten bedrukken en het kan hierbij ook erin gebrand worden.

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter