Hippe t-shirt shop: Threadless – Nude no more

Threadless T-shirts - Nude no more

Gemengde gevoelens bij het wild rond klikken in de ‘Threadless – Nude no more’ website. Enerzijds is daar het schreeuwende: ‘Damn, wat een grappige vormgeving!’ en anderzijds is daar het, overigens niet veel minder timide: ‘Damn, waarom ben ik nog niet klaar met mijn eigen t-shirt shop’. De tweede emotie is saai voor bloglezers, de eerste daarentegen heeft een positievere insteek en is dus blogwaardig.

De site heeft naast best goede designs ook vooral een goed concept. Denk jij vette designs voor op een t-shirt te kunnen maken, dan nodigt Threadless je met de kreet: ‘Participate, without you there ain’t no us’ uit om deze designs vooral te delen met de andere 6 miljard peepz. Dat zorgt enerzijds voor veel variatie maar de kwaliteit varieert er ook enorm door. Het is een afweging die de webmasters bewust zullen hebben gemaakt en ik denk dat ze het goed doen. Ook de slogan: ‘Nude no more’ zit goed in elkaar. Een andere positieve keuze: de hoeveelheid content. Je kunt naast shoppen en participeren ook intervieuws lezen met designers en er is een sectie waarbij bekende mensen zijn gespot met een Threadless t-shirt aan (threadspotting). Ook een blog mag natuurlijk niet ontbreken met soms leuke posts.

Allemaal erg grappig geschreven, hip vormgegeven en professioneel aangepakt. Alles bijelkaar een goed voorbeeld van een coole t-shirt shop!

1 reactie | Reageer

1 reactie

 1. Op 24 mei, 2009 om 16:06 u., schreef Michiel:

  Nieuwe reacties op dit artikel kunnen worden geplaatst op Designia.nl:

  http://www.designia.nl/weblog/threadless-nude-no-more-tshirt-shop/

  Bij voorbaat dank,
  Michiel Nagtegaal
  http://www.designia.nl

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter