Mooi werk in portfolio van Designer en Art Director Mate Steinforth

Michiel_Nagtegaal_Weblog_Portfolio_Mate_Steinforth

In het offline magazine Publish (Ondertitel: magazine voor digitale creatieven) kwam ik gisteren een interessant artikel tegen over de mooie portfolio site van Designer en Art Director Mate Steinforth: http://www.matesteinforth.com/.

Publish noemt het: ‘Een site om inspiratie op te doen of om bij te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van cutting edge webdesign en flash programmeren is Mate Universe. De vormgeving van de site is uitstekend verzorgd en geselecteerde voorbeelden zijn aansprekend en stimulerend. Wat dacht je van de Japanse Smart website: Playsmart waar je je eigen Smart kan samenstellen en personaliseren. En als dat gelukt is, kun je een virtuele proefrit maken in de auto’.

Ok. De site heeft een prima opzet. Zo wil ik zeker ook mijn eigen portfolio nog eens gaan inrichten. Een lange lijst met grote platen waarop je kunt klikken voor alle projectinformatie is voor een designer meer dan voldoende. Naast de prima opzet heeft Mate Steinforth ook nog eens erg mooi werk.

1 reactie | Reageer

1 reactie

 1. Op 24 mei, 2009 om 21:00 u., schreef Michiel:

  Nieuwe reacties op dit artikel kunnen worden geplaatst op Designia.nl:

  http://www.designia.nl/weblog/portfolio-designer-artdirector-mate-steinforth/

  Bij voorbaat dank,
  Michiel Nagtegaal
  http://www.designia.nl

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter