Vijftien onfortuinelijke advertenties tijdens Vrijdagmiddag borrel

Fifteen Unfortunately placed Advertisements
De Vrijdagmiddag is altijd een goed moment voor een speciaal soort surfen. Het surfen waarvan het nut zich wat minder snel laten ontdekken dan doordeweeks. Toch is een dergelijke schijnbaar nutteloze informatiestroom niet minder comfortabel. Onderuit gezakt, met gestrekte arm en een koud biertje (incl. condens) op een strategische positie, bij voorkeur binnen handbereik. Het zgn. ‘Next-Level-Vrijdagmiddag-Surfen’ heeft nog zelfs zoutjes of chips in de directe omgeving.

Anyway, ik heb het al een tijd niet meer mogen ervaren. Jammer, maar flashbacks van eerdere Vrijdagmiddag-Surf-Sessies kwamen plotseling weer aan de oppervlakte van mijn bewustzijn borrelen toen ik een mailtje van Marc Molenwijk kreeg. Nou weet ik natuurlijk niet hoe vroeg bij Supershift tegenwoordig de Vrijdagmiddagborrel wordt ingezet maar 13:44 is een ongebruikelijk vroeg tijdstip. Het deed in ieder geval niets af aan de kwaliteit van de link.

Het mailtje linkte naar Oddee.com, een website met als subtitel ‘Quality entertainment’. De link verwees naar een artikel met de naam: ’15 Unfortunately Placed Ads’. Foto’s van serieuze billboard- of krantenadvertenties die in combinatie met andere elementen grappige combinaties opleveren.

geen reacties | Reageer

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter