Moo Cards: erg interessant!

Moo Cards - We love to print

Het klinkt als een koe, ziet er uit als Web 2.0, voelt als een goed idee en smaakt naar meer. Moo Cards! Kwam ze net tegen op deviantArt. De site ziet er uitstekend uit, zit ook prima functioneel in elkaar en ze hebben een aantal indrukwekkende partners.

Moo MiniCards of NoteCards zijn kleine kaartjes in kleine oplagen voor een kleine prijs. Ze zijn er in twee formaten: de NoteCards zijn 100x100mm, de MiniCards zijn ongeveer de helft van een standaard visitekaartje, 28x70mm. Beide worden gedrukt op 350 grams gelamineerd papier

Het leuke eraan is dat je de opdruk van elk afzonderlijk kaartje volledig kunt zelf kunt bepalen! Een populaire toepassing is het laten bedrukken van de kaartjes met je eigen (Flickr.com) foto’s. De binnenkant van een kaartje kun je desgewenst met een eigen tekst laten bedrukken.

Prijs? Voor 16 NoteCards, incl. verzending: 22,98 euro. Voor 100(!) unieke Minicards komt de prijs incl. verzending op 18,99 euro. Wil je er maar 10? Kan ook, kost het maar 2,98 euro (via online community Bebo.com).

Wat moet je met die kaartjes? Voor de niet-creatieven: Je kunt er bijzondere visitekaartjes mee maken voor 3x niks. De kracht van Moo Cards zit hem in het unieke van elk kaartje. Je kunt er zelfs ook magneten van maken. Of bedankkaartjes, mini-portfolio’s, spelkaarten, verzamelobjecten en nog veel, veel meer!

Ik zat zelf aan geboortekaartjes te denken of aan kleine unieke ‘With Compliments’-kaarten met een unieke klantgerichte boodschap na het afronden van een opdracht. In ieder geval zijn ze erg geschikt voor allerlei marketing doeleinden.

Ik ga ze in ieder geval even bestellen om te checken hoe snel ze leveren en wat de kwaliteit nu echt is. Op internet zijn in ieder geval alleen maar erg positieve verhalen te vinden. To be continued!

1 reactie | Reageer

1 reactie

 1. Op 24 mei, 2009 om 9:26 u., schreef Michiel:

  Nieuwe reacties op dit artikel kunnen worden geplaatst op Designia.nl:

  http://www.designia.nl/weblog/moocards/

  Bij voorbaat dank,
  Michiel Nagtegaal
  http://www.designia.nl

  Designia is de verbeterde portfolio van Freelance Senior Designer / Illustrator / Grafisch vormgever Michiel Nagtegaal

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter