Uitbreiding webdesign portfolio

Lightbox layer popup in het portfolio deel

Volgens mij het op-en-top menselijk gedrag: je ziet iets moois (wat je niet hebt) en het is ook nog binnen ‘handbereik’. Dan wil je dat dus hebben. En graag snel! Precies dat had ik dus met zo’n mooi Lightbox scriptje.

In mijn tijd met Supershift was het op het laatst bijna standaard om een dergelijk On10.net > Register layer popup script thingie in een site te hangen. Om usability redenen vaak een goede keuze overigens maar het werd op een gegeven moment wel standaard. De vooruitgang was duidelijk niet tegen te houden.

Dat mijn zelf gevonden Lightbox scriptje slechts een zeer eenvoudige installatie nodig had, maakte dat ik het alleen nog maar nog sneller in deze site wilde hebben. Vandaag, na toch iets meer gepuzzel dan gepland, is het gelukt. Vooralsnog voor de eerste 8 items in het Webdesign portfolio gedeelte maar… tis een goede start.

geen reacties | Reageer

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter