Illustratie Inspiratie Vrijdag – 15 inspirerende illustraties en illustratoren

Illustratie Inspiratie Vrijdag - 15 inspirerende illustraties en illustratoren

Gedeelde inspiratie is dubbele inspiratie! Als rechtgeaarde pixelduwer met een eerlijke inkt-fetish heb ik altijd dankbaar gebruik gemaakt van wat andere mensen kostenloos en belangenloos aan inspirerende afbeeldingen op internet plaatsten. Het wordt tijd dat ik ook mijn nederige bijdrage lever.

Kolommetje erbij… et voila!
Nu wordt dat nobele bijdragen me wel erg makkelijk gemaakt. Door Twitter. En met name door de Twitter applicatie Tweetdeck. In de interface van Tweetdeck voeg je drie clicks een kolommetje toe dat alles op Twitter filtert op één specifiek woord. In dit geval bijvoorbeeld ‘illustration’. Et voila, de inspirerende Twitter-berichten over illustraties en van illustratoren stromen binnen.

Ik neem in deze eerste Inspiratie Vrijdag heel bewust illustraties als onderwerp omdat mijn passie voor illustratie de laatste jaren steeds verder aanwakkert. Maar dat neemt niet weg dat in de toekomstige Inspiratie Vrijdag artikelen ook mooie websites, gladde iPhone / iPad applicaties, goed en wonderschoon [...]

Lees verder op design weblog Designia.nl

geen reacties | Reageer

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter