Apple TabletMac: Axiotron ModBook

Apple TabletMac: de Axiotron ModBook
In tegenstelling tot wat je zou verwachten van een (web)designer gaan er dagen voorbij dat ik niet op een Apple ontwerp. Een nieuwe Mac Powerbook Pro staat weliswaard bijzonder hoog op mijn verlanglijstje maar ik wacht eerst nog even de release van Mac OS Leopard af (oktober 2007? zie ook Webwereld over een Apple Leopard-beta) voordat ik dit ubercoole (maar dure) speelgoed zal aanschaffen. Een wekelijkse blik op de Apple website en het aaien van mijn 80Gb iPod zorgt voor het warm houden van het Verlangen.

Vanochtend kwam Maurice van WoollyMittens.nl via MSN met een leuke update van de Apple TabletMac: de Axiotron ModBook. Ik zie dit device perfect passen in de huidige touch-screen ontwikkelingen ala Microsoft Surface.

Technische gezien is de ModBook ‘slechts’ een getweakte off-the-shelf Apple MacBook. Er is geen muis en toetsenbord meer nodig, alle interactie met de computer verloopt via het robuuste touch-screen. Maar… hij is wél uitgebreid voorzien van andere in- en output mogelijkheden: een ingebouwde iSight camera, een CD/DVD drive die kan worden omgezet naar een 8,5 Gb DVD burner en… een Global Positioning System (GPS). Ook een Wireless aansluiting is niet vergeten.

Alles bijelkaar een erg mooi apparaat, al moet er nog wel een échte toepassing voor komen om mij de ‘wannahave’ MacBook Pro direct van mijn verlanglijstje te laten schrappen.

1 reactie | Reageer

1 reactie

 1. Op 24 mei, 2009 om 11:49 u., schreef Michiel:

  Nieuwe reacties op dit artikel kunnen worden geplaatst op Designia.nl:

  http://www.designia.nl/weblog/apple-tabletmac-axiotron-modbook/

  Bij voorbaat dank,
  Michiel Nagtegaal
  http://www.designia.nl

  Designia is de verbeterde portfolio van Freelance Senior Designer / Illustrator / Grafisch vormgever Michiel Nagtegaal

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter