Onderbroekenlol met AlmostNakedAnimals

AlmostNakedAnimals.com
‘Met Michiel de winter door’ heet de promo-campagne ter vergroting van mijn naamsbekendheid. De campagne loopt nu een kleine 14 dagen en begint duidelijk vruchten af te werpen. Eén van de leukere gesprekken afgelopen week had ik met Marjolein Bakker van Grafisch Uitzendbureau Ruwer in Amsterdam. Zij kent het wereldje van binnen en buiten want was zelf in het verleden ook freelance vormgeefster. Goed om te horen hoe zij het heeft ervaren.

Zij stuurde me vandaag de AlmostNakedAnimals site vol te gekke illustraties van illustrator Noah Z. Jones door. Ik meen zijn werk al eerder gezien te hebben maar kwam bij het geheugengraven niet verder dan dat er zeker overeenkomsten zijn met de bekende Nozzman stijl. En via het ‘Respect!’-blok op de Nozzman site kwam ik weer bij de te gekke Ckoe en sites als Argibald terecht.

Anyway, allemaal té coole sites gewoon! Meer is in dit geval altijd beter en ik wilde niemand deze links onthouden, :)

geen reacties | Reageer

Plaats een reactie

Met een * gemarkeerde invoervelden zijn nodig voor een goede verwerking

http://

MichielNagtegaal.nl is

…het persoonlijk weblog van freelance senior webdesigner, illustrator, grafisch vormgever en art director Michiel Nagtegaal over design, illustratie, spiritualiteit en andere dingen.

Michiel is beschikbaar voor design opdrachten

Bel : +31(0)6 43 49 1443 of
STUUR EEN E-MAIL >

Doorzoek het weblog

RSS feed van het weblog

Alle weblogartikelen meteen op uw eigen weblog of mobiel?

Follow me on twitter